Allmänt

Lille Fridolf på dvd. Behöver er hjälp.

2012-03-22 09:11 #0 av: StefanNylen

Hade en fråga som kanske någon här kan hjälpa mej med.
Folkets Hus och Parker kommer att släppa de fyra "Lilla Fridolf"-filmerna i en box inom kort. Klubb Super 8 gör dvd:erna och sköter distributionen. Min fråga till er är då. Finns det någon som äger, sett, snubblat över, eller känner någon som har, en 100x70 affisch till just "Fridolf sticker opp!". Vidare jagar jag stolpaffischer (50x70) till "Fridolfs farliga ålder", "Lille Fridolf blir morfar" och "Lille Fridolf och jag". De ska vara till menyer och omslag.
"Lille Fridolf blir morfar" finns visserligen på Tradera. Men tänkte att någon kanske har den i sin samling och vill låna ut dem för fotografering.


Anmäl
2012-03-24 21:37 #1 av: Trint

Tyvärr ingenting om afficherna. Men ser fram emot att få köpa boxen!

Anmäl
2012-03-25 22:00 #2 av: frkfilmia

Du har inte testat att kontakta Svenska filminstitutet då? De måste ju ha affischerna och vad jag vet brukar de inte ta så mycket för scanning, sedan är det ju rättigheterna men det är ju filmbolaget i fråga man får ta det med.

 

Lycka till! Alltid roligt när fler riktiga filmklassiker ges ut!

 

 

Frk Filmia

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.