Thor Modéen

Trolleri

2007-11-18 18:29 #0 av: Kalle_Jeppsson

Såg 'Swing it, Magistern' i morse, och där hade hans rollfigur fysikläraren en liten trolleriföreställning. Jag har för mig att herr Modéen var en hejare på trollerier privat, stämmer det?

Anmäl
2007-11-18 20:20 #1 av: Lars-Olof

Jag ska genast vidarebefordra frågan till Thor Modéens dotter.

Grosshandlare Lindberg 

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Anmäl
2007-11-18 21:11 #2 av: mondeo

Jag tror att Thor Modéens dotter kommer att vidimera detta: Han var en väldigt duktig trollkar. 

"Birollsinnehavare"
Birollssällskapet "BIRA"

Anmäl
2007-11-20 12:29 #3 av: Ritchie

I mitt trevliga samtal med Lars-Erik Helleberg framkom det att Tosse var en rackare på att trolla bort sina vänners pengar...via poker !!!  Tosse har på ngt sätt gett Pokerface ett nytt...ansikte??!! Dessa pengar kom mångfaldt tillbaka iform av betalda krognotor etc då Tosse var en väldigt generös man !!! Jag menar det....

Anmäl
2008-01-08 14:00 #4 av: Lars-Olof
Enligt Thor Modéens dotter, Margareta Perby, var Tosse en mycket duktig trollkarl. Han trollade mycket och gärna, och kunde bl a använda det i samband med practical jokes. Det hände även att han trollade på scen när andan föll på.

Margareta avslöjade även att han hade en trollerilåda i sitt barskåp hemmavid. Vidare berättade Margareta att hon vid ett tillfälle avslöjade sin far trollerikonster, men Thor tog ej illa vid sig, utan han tyckte endast det var roligt.

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.