Allmänt

Vitstombola på Filmstadens dag - söndag 28/8!

2011-08-13 14:19 #0 av: Lars-Olof

På Filmstadens dag, söndag 28/8 kommer TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet, traditionsenligt att närvara med sitt populära, storvulna och tokroliga VITSTOMBOLA.

Vitstombolan har varit - och är, en av de mest populära aktiviteterna på Filmstadens dag genom tiderna. I sol, regn och snö (?!) har TOFS varit på plats vid Filmstadens dag och oförtrutet snurrat tombolan med åtråvärda vits-lotter.

Garanterat gamla vitsar från den tiden då det begav sig! Nytt för i år är att vi kommer framföra tokroliga scener ur filmen Pensionat Paradiset, som för övrigt firar 75 år i år*.

Förutom Vitstombolan kommer vi att försälja dvd-filmer från katalogen Guldkorn ur svensk film, cd-skivor från delar av Vax Records utbud samt Åsa-Nisse-boken Var ligger Knohult?, och massor med annat tidstypiskt.

Dagen, eller året till ära, har vi även tagit fram en unik t-shirt med Pensionat Paradiset-tema.

För övrigt vill jag också nämna att TOFS kommer att framföra hela En äkta mexikanare -båda verserna (!), från filmen Pensionat Paradiset.
Kl. 16.25 är det plats på scen!

Läs mer om Filmstadens dag, på www.filmstadenskultur.se

* I augusti 1936 påbörjades inspelningen av Pensionat Paradiset, med de exteriöra scenerna, bl afrån Solviksbadet, Smådalarö och Lidingö. Senare på hösten flyttas inspelningen in till Filmstaden Råsunda, och den 4 november spelades scenerna 252-260 in. Dessa scener innehåller sång- och danssuccén En äkta mexikanare!
Filmen hade premiär i februari året efter.

 

 

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Anmäl
2011-08-21 22:25 #1 av: Lars-Olof

Nytt för i år!

Virtuella vitslotter! Vits varje gång - nästan.

Köp din vitslott genom att sätta in 20 kr/st på bankgiro 5831-1895 (TOFS) och ange namn och telefonnummer som du vill att vi kontaktar dig på.

Någon gång mellan 13.00-17.00 kontaktar vid dig, drar din lott och läser upp ev vinstlott.

 

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.