Bullens klassiska kokbok
Vill ni laga mat som man gjorde på den gamla goda tiden. Ta och spana in "Bullen" Berglunds klassiska kokbok. Hör får ni recept som ni inte trodde var möjliga. Goda men ovanliga. Läs och laga till Era vänner.
"Erik "Bullen" Berglund var ju inte bara kock, han var skådespelare också."
Och vilken mat han lagade sen…
…vad sägs om Duva "en Compote"
**Två à tre duvor
** sveder man, tar ur, sköljer, torkar och sätter upp dem och sedan
bryner man dem i
smör
Detta bör ske sakta och varligt och på alla sidor, så att duvorna
bli vackert guldbruna. Då de äro brynta tar man upp dem och
bryner
**i samma smör
tjugu små gula lökar
** och
**femton à tjugu fina strimlor av magert fläsk.
** o s v …
Uppsättning av fågel behandlas separat i ett eget stycke!
Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet