Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu Senaste inläggen

Allmänt Annalisa Ericson Dagmar Ebbesen Erik Bullen Berglund Julia Caesar Pilsnerfilm i skrift Pilsnerfilm på TV Pilsnerfilm på riktigt Pilsnerfilmsfestival Thor Modéen Åke Söderblom
Erik Bullen Berglund

Bullens klassiska kokbok

2006-04-13 22:47 #0 av: Kaj

Vill ni laga mat som man gjorde på den gamla goda tiden. Ta och spana in "Bullen" Berglunds klassiska kokbok. Hör får ni recept som ni inte trodde var möjliga. Goda men ovanliga. Läs och laga till Era vänner.

Läs mer om Bullens kokbok här

Anmäl
2006-04-17 00:25 #1 av: Lars-Olof

"Erik "Bullen" Berglund var ju inte bara kock, han var skådespelare också."

Och vilken mat han lagade sen...

...vad sägs om  Duva "en Compote"

Två à tre duvor
   sveder man, tar ur, sköljer, torkar och sätter upp dem och sedan
   bryner man dem i
smör
   Detta bör ske sakta och varligt och på alla sidor, så att duvorna
   bli vackert guldbruna. Då de äro brynta tar man upp dem och
   bryner
i samma smör
tjugu små gula lökar
   och
femton à tjugu fina strimlor av magert fläsk.
   o s v ...

Uppsättning av fågel behandlas separat i ett eget stycke! 

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.