Annons:
Etikettallmänt
Läst 2597 ggr
Lars-Olof
4/1/12, 7:07 PM

Nu lanseras pilsnerfilms-appen!

Efter en intensiv produktutveckling kan vi nu på Pilsnerfilm.ifokus.se stolt lansera pilsnerfilms-appen. Gratis-appen kan lätt hittas och laddas ner genom att söka på ordet pilsnerfilm.

Genom att t ex slå in en gatuadress, kan du genast få fram den adressen i just den speciella pilsnerfilmen där den förekommer. Även platser och byggnader kan spåras i appen. Ett populärt sökord redan första timmarna i dag efter lanseringen var Grand Hotel. Scenen som presenteras, akt 28, vid det aktuella sökordet är i detta fallet från filmen 65, 66 och jag, från 1936. Akt 28 visar luffare Fritiof Blomberg, som precis otillåtet tillförskaffat sig Grosshandlare Karl-Afred Petterssons plånbok, och åtnjuter en gourmet-måltid på Franska Verandan på Grand Hotel. Akt 28 avslutas med att Blomberg betalar notan och utbrister: Nu mår jag riktigt kuckeli-muck!

Efter avslutad presentation av scenen visas filmfakta; filmtitel, premiärår, inspelningsplats, medverkande skådespelare etc.

Ladda ner och testa, vetja. Jo, jag menar det!

Grosshandlare Lindberg
TOFS, Thor Odert Folke Sällskapet

Annons:
mondeo
4/1/12, 10:50 PM
#1

Fanastiskt!
Om den ändå hade lanserats den 2 april.

"Birollsinnehavare"
Birollssällskapet "BIRA"

Kaj
4/3/12, 9:54 AM
#2

Faktum är att det finns några på datorn.ifokus.se som lanserat ett liknande koncept som gör att man kan få fram en massa fakta om olika filmer. De har lagt ut den för demo och test av iFokus användare.

Men jag tvivlar på att de har pilsnerfilmer i den.

Och mitt inlägg var inte skrivet 1 april

Upp till toppen
Annons: